Успешно приключи акция на район „Северен” за премахване на опасни детски игрушки и стари, опасни за здравето на минаващите пешеходци маси за продажба на плодове и зеленчуци.

Вчерашната акция се състоя на ул.”Петър Шилев”, южно от №12, където се премахна детска пързалка, атрофирала във времето, създаваща предпоставки за неприятни инциденти. Районната администрация реагира незабавно по сигнал на живущите в района жители.

Премахнати бяха още три броя маси за продажба на зеленчуци - стари, ръждясали, грозящи, изоставени от собствениците им на ул.”Бързия”. Сигналът беше подаден от преминаващите и живущи в района граждани.

Премахнати бяха още пет броя маси, със същото предназначение от пазара на ул.”Сакар планина”, които бяха изгили, изпочупени и създаваха опасност за преминаващите и пазаруващите граждани.

„Разчистването на район „Северен” от опасни и загрозяващи съоръжения ще продължи, благодаря на будните жители, които ни подават своевременна информация за тях”.

Стартираха ремонтните дейности по асфалтовите настилки на територията на район „Северен”

В момента се запълват дупки по следните улици : ул.”Генерал Кутузов”, ул.”Атанас Канарев”, ул.”Факел”, ул.”Петрохан”, ул.”Никола Караджов”, ул.”Розова Долина”, ул.”Добродол”, ул.”Благовест”.

През следващата седмица ще продължат ремонтните дейности поетапно във всеки един от микрорайоните на „Северен” .

 

Приключи благотворителната акция в район „Северен” за жителите на гр. Сремска Митровица, Сърбия – съобщи кметът на района инж.Ральо Ралев.

В районната администрация на бул.”Цар Борис ІІІ Обединител” №22 А от дарители се събраха следните продукти : тоалетна хартия, шампоани, сапуни, пасти за зъби, бутилирана трапезна вода, детски дрехи, обувки и др.

Всички дарения се предадоха на БЧК Пловдив, за осигуряване на транспорт до Сърбия.

„Благодаря на всички, които се включиха в кампанията – коментира инж.Ралев – предстоят ни и други благотворителни акции, с които ще помагаме на нуждаещите се.”

От днес в район „Северен” започна изплащането на възнагражденията на участниците в секционните избирателни комисии от изборите за членове на Европейския парламент на 25.05.2014 год.

Гражданите могат да получат своите средства в касата на сградата на бул.”Цар Борис ІІІ Обединител” № 22А.

<< Начало < Предишна 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 Следваща > Край >>
Страница 330 от 361
DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!