Кметът на район "Северен" инж. Ральо Ралев откри 34-ия национален крос "Свети Георги в парк "Рибница" до спортна зала "Строител". Участие в него взеха повече от 300 любители на спорта от различни възрастови групи. Кметът Ралев,който спортува активно, също взе участие и даде личен пример на дошлите да се включат в кроса.

Националният крос "Свети Георги" е част от общинската програма за развитието на спорта за всички и е четвърти в календара на националната кросова верига "Пловдив-Аквафреш".   Организатор събитието е движение "Спорт за всички" "Мама, татко и аз-баба, дядо и внуче", с изпълнителен директор почетният гражданин на Пловдив Кузман Погончев.

Кросът е под патронажа на кмета на район "Северен" инж. Ральо Ралев, който подсигури награди с парични премии за първите трима класирани отразлични възрастови групи. Национално движение "Спорт за всички" и изпълният му директор Кузман Погончев подсигуриха 22 комплекта медали и сувенирни фанелки.

Събитието завърши с концерт и много веселба.

Кметът на район "Северен" инж. Ральо Ралев открие 34-ия национален крос "Свети Георги" в събота, 27 април. Тържественото начало е от 9.30 ч. в парк "Рибница" до спортна зала "Строител".

Националният крос "Свети Георги" е част от общинската програма за развитието на спорта за всички и е четвърти в календара на националната кросова верига "Пловдив-Аквафреш".   Организатор събитието е движение "Спорт за всички" "Мама, татко и аз-баба, дядо и внуче", с изпълнителен директор почетният гражданин на Пловдив Кузман Погончев.

Кросът е под патронажа на кмета на район "Северен" инж. Ральо Ралев, който е подсигурил награди с парични премии за първите трима класирани мъже и жени от различните възрасти. Национално движение "Спорт за всички" и изпълният му директор Кузман Погончев са подготвили за победителите 22 комплекта медали и сувенирни фанелки. Събитието ще бъде закрито с концерт и томбола с награди.

Организацията на ПП ГЕРБ - район "Северен" дари оборудване за новия пенсионерски клуб в кв. "Гагарин".

Клубът се намира на ул. "Ален мак" срещу пресечката с ул. "Георги Байданов". Помещението е осигурено от със съдействието на кмета на район "Северен" инж. Ральо Ралев. Така той удовлетвори желание на жителите от кв. "Гагарин" за помещение, в което да се събират хората от третата възраст.

Оборудването на пенсионерският клуб - маси, столове и занимателни игри за възрастни хора, е дарение от районната организация на ПП ГЕРБ - район "Северен".

Официалното откриване ще бъде в събота, 27 април, от 11 ч. Ще присъстват представители на районната организация на ПП ГЕРБ - район "Северен" и кандидати за народни представители, издигнати от партията.

Кметът на район "Северен" инж. Ральо Ралев кани жителите на кв. "Гагарин" да се присъединят към празника.

205 шумни и нетърпеливи палавници от една до шест години заедно с родителите и учителите си ще отпразнуват празника на своята градинка в потъналия с цветя двор. За многобройните си гости децата са подготвили песни, танци, изложби, спортни надпревари и много изненади.

     Специален гост на тържеството ще бъде Кметът на района инж. Ральо Ралев, който ще се присъедини към радостното множество на празнуващите, за да ги поздрави за юбилея и за блестящите резултати в учебно-възпитателната работа.

     В деня на своя празник ОДЗ „Славей” има с какво да се похвали: сградата е санирана, оборудването и е подновено, а екипът от педагози работи по цели осем проекта. Учителите са блестящо подготвени и половината от тях имат професионално-квалификационни степени, което е прецедент за града.

„Най-голямото украшение на институцията обаче са децата – здрави, усмихнати, обгърнати с обичащите ръце на родителите и учителите си, те растат с високо самочувствие и позитивен поглед към света, с богата емоционалност и съзнание за род и родови ценности.” Допълни инж. Ралев. Всички в ОДЗ „Славей” се стремят да ги направят добри и щастливи деца – днес е денят, когато те ще покажат какво са научили и колко е хубаво да си част от „славейчетата” на Пловдив!

 

<< Начало < Предишна 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 Следваща > Край >>
Страница 315 от 331
DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!