Успешно приключи реализацията на проект „ Повишаване на ефективността и квалификацията на служителите в Община Пловдив, район „ Северен”.

Проектът е финансиран по Оперативна програма „ Административен капацитет”, съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Продължителността на проекта беше 9 месеца, като максималната обща сума по проекта възлиза на 82 740 лева.

„Проведоха се специализирани обучения на служителите от администрацията на район „ Северен” в Института по публична администрация, както и към обучаваща организация с цел подобряване на професионалната им компетентност и по-ефективно изпълнение на задълженията им”.

Проектът, чрез планираните дейности за подобряване на професионалната компетентност на служителите в администрацията на район „ Северен”-община Пловдив съответства напълно на стратегическата цел на ОПАК за подобряване работата на държавната администрация за реализиране на ефективни политики, качествено обслужване на гражданите и бизнеса и създаване на условия за устойчив икономически растеж и заетост.

Организацията и управлението на проекта се осъществи от екип от служители на районната администрация със съдействието на Община Пловдив.

Във връзка с трагичния инцидент в цех за боеприпаси край видинското село Горни Лом концертът, по случай 01-ви октомври – международния ден на възрастните хора в парк „Рибница” на район „Северен” се отлага.

 


ОБЩИНА ПЛОВДИВ-РАЙОН „СЕВЕРЕН”

 

П О К  А Н А

 

По случай

1-ви октомври – Международен ден на възрастните хора

 

на 02.10.2014 /четвъртък/ от 11,00 часа

 

под патронажа на Кмета на район „Северен”

инж.Ральо Ралев

 

ще се проведе концерт в парк „Рибница”

открита сцена

с участието на вокална група „Незабрава”, вокална формация за стари градски и патриотични песни „Пловдивски ритми” и изпълнения на деца от ОДЗ „Космонавт” и ЦДГ „Весела”

 

 

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 

 

 

 

инж.Ральо Ралев

К М Е Т

П О К А Н А

 

 

ДО

ЖИТЕЛИТЕ НА

РАЙОН „СЕВЕРЕН”

ОБЩИНА ПЛОВДИВ

 

 

 

 

 

         УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

 

         Имам удоволствието да Ви поканя на заключителна пресконференция по проект Повишаване на ефективността и квалификацията на служителите в община Пловдив, район Северен“, в изпълнение на Договор № 13-22-99 от 03.01.2014 г., финансиран от Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

         Пресконференцията ще се проведе на 02 октомври 2014 год. / четвъртък / от 15,30 часа в зала №7 на Висше училище по агробизнес и развитие на регионите, бул. „ Дунав” № 78.

 

 

С уважение,

ИНЖ. РАЛЬО РАЛЕВ

КМЕТ

 

<< Начало < Предишна 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 Следваща > Край >>
Страница 313 от 352
DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!