Понеделник, 27 Април 2015 16:08

Випуск 2015 на СОУ „П.Кр.Яворов”

По повод изпращането на випуск 2015 на СОУ „П.Кр.Яворов” от район „Северен” днес от 10.00 часа се проведе прощален концерт-спектакъл в Дом на културата „Борис Христов”.

С присъствието си спектакъла уважиха инж.Ральо Ралев - кмет на район „Северен”, Лариса Кътова – заместник-кмет на район „Северен”, Нели Нончева – главен експерт „Образование и култура” на район „Северен”.

Тържеството бе открито с прочувствена реч от директора на училището г-жа Сашка Кръстева, която връчи награди на най-изявените свои ученици.

Кметът на район „Северен” инж.Ральо Ралев поздрави  випускниците със завършването им, като им пожела да не се отказват от мечтите си и да намерят своето място и реализация в живота, след което връчи букет на директора на СОУ „П.Кр.Яворов” Сашка Кръстева.

На сцената бяха показани богата фолклорна програма, песни, танци,театрална постановка, както и излъчването на късометражни филми, заснети от учениците на учебното заведение. Всички изпълнения бяха бурно аплодирани от препълнената с хора зала.

 

DELOVODNA-SPRAVKA3

m chove-na-stol-320-180-0f44bfc11c31

etajna sobstvenost2

Asymmetrical symbol of Chaos.ant5

banner-monitoring

covid-19-logo22

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!