Сряда, 30 Април 2014 07:37

Контрол по строителството

Днес - 30.04.2014 служители от сектор „Контрол по строителството” при район „Северен” извърши изпълнение на Заповед №14РД09-41 от 10.02.2014г. на Кмета на район „Северен” инж.Ральо Ралев за премахване на незаконно построена едноетажна постройка – конюшня.

Същата се намира на улична регулация между УПИ ІІ – училище, 28 класни стаи, квартал 7 и УПИ І – Обединено детско заведение, жилищно строителство, квартал 6 по плана на квартал „Тодор Каблешков” /Шекер махала/.

В началото на акцията по премахване на конюшнята от страна на собствениците й се получи брожение с цел проваляне на същата. Служителите на районната администрация бяха обвинявани в самоволни и целенасочени действия към собствениците, придружени с много обиди и клетви.

Въпросният обект се намира непосредствено до ОУ „Панайот Волов”, замърсява терена по съществуващата улица и около него, като създава предпоставки за разпространение на болести по децата.

Кметът на район „Северен” инж.Ральо Ралев благодари на служителите на ІІІ РПУ гр.Пловдив и на техния началник главен инспектор Никола Симов за съдействието, което оказаха при изпълнението на Заповедта, като отцепиха района и с тяхно съдействие собствениците извадиха конете от конюшнята.

След тези действия фирмата изпълнител извърши премахване на сградата.

m chove-na-stol-320-180-0f44bfc11c

covid-19-logo 

 etajna sobstvenost

Asymmetrical symbol of Chaos.ant1

 banner-monitoring

 

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!