Четвъртък, 25 Април 2013 12:09

Днес, 25 април 2013 г, ОДЗ „Славей”, най-авторитетното детско заведение на територията на район „Северен”, празнува знаменателен юбилей – 45 години от създаването си!

205 шумни и нетърпеливи палавници от една до шест години заедно с родителите и учителите си ще отпразнуват празника на своята градинка в потъналия с цветя двор. За многобройните си гости децата са подготвили песни, танци, изложби, спортни надпревари и много изненади.

     Специален гост на тържеството ще бъде Кметът на района инж. Ральо Ралев, който ще се присъедини към радостното множество на празнуващите, за да ги поздрави за юбилея и за блестящите резултати в учебно-възпитателната работа.

     В деня на своя празник ОДЗ „Славей” има с какво да се похвали: сградата е санирана, оборудването и е подновено, а екипът от педагози работи по цели осем проекта. Учителите са блестящо подготвени и половината от тях имат професионално-квалификационни степени, което е прецедент за града.

„Най-голямото украшение на институцията обаче са децата – здрави, усмихнати, обгърнати с обичащите ръце на родителите и учителите си, те растат с високо самочувствие и позитивен поглед към света, с богата емоционалност и съзнание за род и родови ценности.” Допълни инж. Ралев. Всички в ОДЗ „Славей” се стремят да ги направят добри и щастливи деца – днес е денят, когато те ще покажат какво са научили и колко е хубаво да си част от „славейчетата” на Пловдив!

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!