Сряда, 15 Ноември 2023 15:53

Добре дошли в район "Северен"

Както поверява българската традиция - с погача, красив букет и менче с вода за успех и късмет администрацията на пловдивския район “Северен” посрещна новоизбрания кмет от “Продължаваме промяната - Демократична България” Венцислава Любенова. След като положи клетва, тя отиде на работното си място, за да се срещне с колегите си, с които още от първия ден се захващат с разрешаването на натрупаните проблеми. В кабинета на кмета я въведе досегашният ръководител на администрацията Стоян Алексиев. 
На официалното стъпване в длъжност присъстваха част от общинските съветници на ПП-ДБ и новоизбраният кмет на район “Западен” Тони Стойчева. 
Пред колегите си от района Любенова заяви, че ще разчита на професионализма на всеки от тях. Обеща да приложи нови, по-високи стандарти и умения, които е натрупала като дългогодишен експерт в Ирландия и председател на Външната комисия в парламента. 
Сред приоритетите в новия мандат ще бъдат приключването на започнатите и забавените ремонти, особено на „Брезовско шосе“, озеленяването и проблемите с паркирането. “Ще се работи активно за модерна и прозрачна община в услуга на хората”, амбицирана е Любенова.
DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!