Приключи благотворителната акция в район „Северен” за жителите на гр. Сремска Митровица, Сърбия – съобщи кметът на района инж.Ральо Ралев.

В районната администрация на бул.”Цар Борис ІІІ Обединител” №22 А от дарители се събраха следните продукти : тоалетна хартия, шампоани, сапуни, пасти за зъби, бутилирана трапезна вода, детски дрехи, обувки и др.

Всички дарения се предадоха на БЧК Пловдив, за осигуряване на транспорт до Сърбия.

„Благодаря на всички, които се включиха в кампанията – коментира инж.Ралев – предстоят ни и други благотворителни акции, с които ще помагаме на нуждаещите се.”

От днес в район „Северен” започна изплащането на възнагражденията на участниците в секционните избирателни комисии от изборите за членове на Европейския парламент на 25.05.2014 год.

Гражданите могат да получат своите средства в касата на сградата на бул.”Цар Борис ІІІ Обединител” № 22А.

С помощта на ОП „Чистота” днес бе боядисана сградата на районната администрация в район „Северен”, след като беше нашарена със спрей.

Сградата се намира на бул.”Цар Борис ІІІ Обединител” №22А, а „художниците” са надраскали стената на аварийния изход на кметството.

„Апелирам гражданите на район „Северен” да сигнализират в районната администрация , ако станат свидетели на подобни вандалски прояви – коментира инж.Ралев – а ние, съвместно с ОП „Чистота” ще предприемем действия за почистване на всички компрометирани фасади”.

 

Понеделник, 02 Юни 2014 05:35

Ден на детето в парк „Рибница”

По повод първи юни – Ден на детето в парк „Рибница” днес се проведе тържество за децата от всички детски градини на район „Северен” – съобщи кметът на района инж.Ральо Ралев.

Забавленията за малчуганите започнаха в 10.30 с поздрав от инж.Ралев. Гости на тържеството бяха директорите на детските заведения от район „Северен”, както и служители на районната администрация.

За децата се погрижиха аниматори, които допринесоха за доброто настроение на всички присъстващи. С много музика, танци и игри слънчевите усмивки не слязоха от лицата на децата.

А накрая всички малчугани получиха книжки за оцветяване и лакомства, осигурени от кмета на район „Северен” и екипът му.

<< Начало < Предишна 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Следваща > Край >>
Страница 224 от 255

DELOVODNA-SPRAVKA3

m chove-na-stol-320-180-0f44bfc11c31

etajna sobstvenost2

Asymmetrical symbol of Chaos.ant5

banner-monitoring

covid-19-logo22

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!