Понеделник, 01 Юни 2015 16:33

1-ви юни в детска ясла „Палечка”.

Кметът на район „Северен” инж.Ральо Ралев и заместник-кметът Лариса Кътова гостуваха днес и на най-малките жители на район „Северен” – децата от детска ясла „Палечка”.

На тържеството по повод първи юни – деня на детето малчуганите показаха своите знания и възможности с изпълнението на стихчета, песнички, танци и приказни етюди.

Инж.Ралев отправи своите пожелания към всички деца за здраве, весели игри и винаги усмихнати личица и поднесе букет на директора на детското заведение г-жа Стайкова.

Понеделник, 01 Юни 2015 16:31

Да изчистим България заедно

Служители от администрацията на район „Северен” се включиха активно в почистването на детски площадки на 31-ви май, част от кампанията на bTV Media Group „Да изчистим България заедно”.

За празника на детето бяха почистени три детски площадки:

-          Детска площадка, находяща се в парка, заключен между ул.”Иван Рилски”, ул.”Панагюрище”, ул.”Бързия” и ул.”Арабаконак”.

-          Детска площадка на ул.”Ораческа” (северно от ресторант „Хитър Петър”)

-          Детска площадка на ул.”Ян Хус” №7

На 7-ми юни инициативата продължава с почистване на природни паркове и защитени територии, а на 27-ми юни всички заедно ще почистваме водоеми и реки.

Понеделник, 01 Юни 2015 16:22

1-ви юни

Кметът на район „Северен” инж.Ральо Ралев и заместник-кметът Лариса Кътова бяха специални гости на празничния концерт на ЦДГ „Марица” по случай международния ден на детето 1-ви юни.

Концертът се състоя в двора на детската градина, който бе изпълнен с горди родители, нетърпеливи да видят на сцената децата си.

Директорът на ЦДГ „Марица” г-жа Дервенска приветства всички присъстващи с добре дошли, а кметът на района инж.Ралев поздрави децата за празника им, като им пожела много здраве, весели игри и прекрасно лято. За всички деца гостите бяха подготвили шоколадови лакомства.

„Това е градината, с която се гордея, тъй като условията за децата са изключително добри – изцяло санирана, с подменени детски съоръжения в двора и дори със слънчеви колектори на покрива” – коментира инж.Ралев.

В празничния концерт се включиха всички деца с различни по вид изпълнения – песни, танци и театрални постановки, изпълнени с много трепет, емоции и усмивки.

Приключиха ремонтните дейности на тротоарните настилки на следните улици, находящи се на територията на район „Северен”: ул. ”Антон Митов”, ул. ”Братя Търневи”, ул. ”Средец”, ул. ”Анри Барбюс” и ул. ”Вук Караджич”, съобщи кметът на района инж.Ральо Ралев.

            Ремонтните дейности включиха подмяна на бордюри и полагане на нови вибропресовани тротоарни плочи с размер 25/25 и дебелина 6 см.

            Изградена е и нова пешеходна алея в междублоковото пространство на ул.”Вук Караджич” и ул.”Стоян Заимов”. Жителите от района са изключително доволни от новата алея, тъй като по този начин ще могат безпроблемно да достигат до близките магазини и спирките от масовия градски транспорт.

            Предстоят ремонтни дейности на тротоарни настилки в кв.”Гагарин”.

<< Начало < Предишна 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Следваща > Край >>
Страница 224 от 289

DELOVODNA-SPRAVKA3

m chove-na-stol-320-180-0f44bfc11c31

etajna sobstvenost2

Asymmetrical symbol of Chaos.ant5

banner-monitoring

covid-19-logo22

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!