ОБЩИНА ПЛОВДИВ-РАЙОН „СЕВЕРЕН”

 

П О К  А Н А

 

По случай

1-ви октомври – Международен ден на възрастните хора

 

на 02.10.2014 /четвъртък/ от 11,00 часа

 

под патронажа на Кмета на район „Северен”

инж.Ральо Ралев

 

ще се проведе концерт в парк „Рибница”

открита сцена

с участието на вокална група „Незабрава”, вокална формация за стари градски и патриотични песни „Пловдивски ритми” и изпълнения на деца от ОДЗ „Космонавт” и ЦДГ „Весела”

 

 

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 

 

 

 

инж.Ральо Ралев

К М Е Т

П О К А Н А

 

 

ДО

ЖИТЕЛИТЕ НА

РАЙОН „СЕВЕРЕН”

ОБЩИНА ПЛОВДИВ

 

 

 

 

 

         УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

 

         Имам удоволствието да Ви поканя на заключителна пресконференция по проект Повишаване на ефективността и квалификацията на служителите в община Пловдив, район Северен“, в изпълнение на Договор № 13-22-99 от 03.01.2014 г., финансиран от Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

         Пресконференцията ще се проведе на 02 октомври 2014 год. / четвъртък / от 15,30 часа в зала №7 на Висше училище по агробизнес и развитие на регионите, бул. „ Дунав” № 78.

 

 

С уважение,

ИНЖ. РАЛЬО РАЛЕВ

КМЕТ

 

С нова отоплителна инсталация се сдоби филиалът на ЦДГ „Бреза”, находящ се на бул."Дунав" №69 в район „Северен”.

С оглед на настъпване на зимния период и осигуряване на по-добър комфорт за децата от детското заведение бе наложително изграждането на вътрешна отоплителна инсталация, която е съобразена с всички действащи наредби за подобен вид дейности.

Във всички помещения са монтирани алуминиеви радиатори, които са окомплектовани с термостатни винтили, с оглед възможност за регулиране на температурата.

Директорката на ЦДГ „Бреза” Нели Димитрова, както и родителите на децата, посещаващи заведението изказаха искрени благодарности на кмета на района инж.Ралев за новата придобивка.

Готов е тротоарът, находящ се северно от второто колело на Панаира, както и всички подходи към кръговото кръстовище.

В момента се извършва подмяна на тротоарната настилка на ул.”Гонда вода” в кв."Гагарин , пред входа на ОДЗ „Космонавт”. Ремонтните дейности включват оформяне на вази около съществуващите дървета, подмяна на бордюри и полагане на нови вибропресовани тротоарни плочи.

След приключване на ремонтните дейности в този участък предстои да се извърши ремонт и на тротоарната настилка в участъка от ул.”Огражден” до пенсионерски клуб „Надежда”, находящ се на ул.”Гонда вода” №1.

Ремонтът на тези два участъка е крайно наложителен с оглед на факта, че през него минава голям човекопоток – възрастни хора, деца, хора в неравностойно положение и майки с детски колички.

<< Начало < Предишна 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Следваща > Край >>
Страница 222 от 260

DELOVODNA-SPRAVKA3

m chove-na-stol-320-180-0f44bfc11c31

etajna sobstvenost2

Asymmetrical symbol of Chaos.ant5

banner-monitoring

covid-19-logo22

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!