С празничен концерт район „Северен” днес отбеляза Международния ден на възрастните хора.

Концертът е организиран от районната администрация и е под патронажа на Кмета на района инж.Ралев.

На открита сцена в парк „Рибница” Кметът инж.Ралев поздрави всички присъстващи на мероприятието, като пожела крепко здраве на хората от третата възраст и уточни, че не е безразличен към проблемите им и вратата на кабинета му винаги ще бъде отворена за тях.

Програмата стартира с малките изпълнители – децата от ОДЗ „Космонавт” и ЦДГ „Весела”, които представиха на публиката песни, смешки и танци.

След тях на сцената излезе вокална група „Незабрава” гр.Пловдив, с художествен ръководител Рени Горанова – носителка на първа награда от национален фестивал „Чучулига” – гр.София. Вокалната група е носител на първа награда от национален фестивал „С песните на Ари” 2014 - гр.Хасково, първа награда на национален фестивал „Нежно чувство” 2014 гр.Пловдив, диплом и сребърен медал на национален фестивал 2014 год.гр.Хисар.

Техните изпълнения на песни като „Засмяна пролет”, „Не си ли ти разбрала йощ”, „Пролетен грях”, „Ангел мой”, „Бе лунна нощ” , „Маринела” и др. накараха публиката от възрастни хора да си спомни за младостта и за приятните моменти от техния живот.

ОБЩИНА ПЛОВДИВ-РАЙОН „СЕВЕРЕН”

 

П О К А Н А

 

По случай

Международния ден на възрастните хора

 

на 16.10.2014 /четвъртък/ от 11,00 часа

 

под патронажа на Кмета на район „Северен”

инж.Ральо Ралев

 

ще се проведе концерт в парк „Рибница”

открита сцена

с участието на вокална група „Незабрава” и изпълнения на деца от ОДЗ „Космонавт” и ЦДГ „Весела”

 

 

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 

От днес в район „Северен” започна изплащането на възнагражденията на участниците в секционните избирателни комисии от изборите за народни представители на 05.10.2014 год.

Гражданите могат да получат своите средства от касата в сградата на бул.”Цар Борис ІІІ Обединител” № 22А. Работното време на касата е 8,30-12,00 часа; 12,30 – 16,30 часа, като в последния работен ден от месеца касата работи до 13,30 часа.

Изключително успешно премина акцията по безвъзмездно кръводаряване в район „Северен” днес.

За втора поредна година администрацията на „Северен”, съвместно с Районен център за трансфузионна хематология-Пловдив, проведе акция под мотото ДАРЕТЕ КРЪВ, ПОДАРЕТЕ ЖИВОТ!

За четири часа и половина 13 души,/от които8 жени и 5 мъже/ дариха общо 5,850 мл.кръв.

Д-р Парева, с помощта на медицинските сестри Венцислава Иванова и Петя Стоянова от РЦТХ – Пловдив извършиха манипулациите по кръводаряването и останаха приятно изненадани от броя на желаещите да станат кръводарители.

„Благодаря на директора на Районен център за трансфузионна хематология – Пловдив д-р Соня Джевизова за инициативата, която проведохме днес. Щастлив съм, че по този начин помагаме на нуждаещите се от кръв пациенти. Ще направим акциите по безвъзмездно и доброволно кръводаряване традиция за районната администрация”.

<< Начало < Предишна 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Следваща > Край >>
Страница 219 от 260

DELOVODNA-SPRAVKA3

m chove-na-stol-320-180-0f44bfc11c31

etajna sobstvenost2

Asymmetrical symbol of Chaos.ant5

banner-monitoring

covid-19-logo22

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!