Приключи конкурса за най-красива коледна украса на жилищна сграда в район „ Северен”, обяви кметът на района инж. Ралев.

Днес кметът връчи тържествено предметни награди и грамота на победителите – семейство Гроздеви, живущи на ул. „ Карловска” в района.

Семейство Гроздеви разказаха на кмета Ралев, че дните около Коледа са много очаквани и са най-хубавото време от годината, защото малкият им син Алекс обожава коледната украса и мечтае да отидат цялото семейство в Лапландия, за да се запознаят с Дядо Коледа. Рождество Христово е и още по-специален празник за семейство Гроздеви, защото техния по-голям син е роден на 25 декември. Бащата сподели, че за тях е удоволствие да украсят своята сграда, защото по този начин допринасят и за красотата на район „ Северен” и всяка година все нещо ново добавят – лампички, гирлянди, играчки. Дори ако закъснеят с поставянето на украсата, съседите им подсказват, че вече е дошло времето да го сторят. Алекс сподели, че във всяка стая на жилището им са поставили коледна елха, и той очаква с нетърпение Рождество Христово.

Инж. Ралев благодари от сърце на семейство Гроздеви, пожела им много здраве, хубави моменти заедно и много подаръци на малкия Алекс.

 

Кметът на район „ Северен” инж. Ральо Ралев и заместник-кмета Лариса Кътова днес бяха посрещнати с много настроение от хората от третата възраст в Пенсионерски клуб „ Надежда”, намиращ се на ул. „ Гонда вода” №1, за да отпразнуват заедно светлите Коледни празници.

Дядо Коледа приветства гостите, а малките възпитаници от ОДЗ „ Космонавт” поздравиха пенсионерите и изпълниха песнички за Рождество Христово, след което не пропуснаха да сурвакат кмета инж. Ралев и да му пожелаят здраве и успехи в работата.

Председателят на клуба Ана Христева благодари на кмета, за това, че винаги се отзовава на молбите им и помощта му за тях е безценна. Инж. Ралев и г-жа Кътова поднесоха както подобава традицията коледни подаръци на всички присъстващи възрастни хора.

Сряда, 17 Декември 2014 11:05

Благотворителния коледен базар

Кметът на район „Северен” инж.Ральо Ралев и екипът му откриха днес благотворителния коледен базар в сградата на кметството.

На базара бяха представени различни артикули, необходими за веселото посрещане на предстоящите празници – картички, кутии за бижута, венци и др.

Те са изработени от хората с умствена изостаналост, живеещи в ДХУИ „Св.Врач” гр.Пловдив под ръководството на г-жа Елена Шопова – директор на дома.

Децата от ЦДГ „Захарно петле” зарадваха присъстващите с изпълнението на коледни песни и танци. Те подариха на инж.Ралев ръчно изработена от самите тях картина, а той от своя страна им поднесе торбички с лакомства и им пожела да бъдат много здрави и щастливи.

Изработените от хората в дома артикули бяха бързо разпродадени, а ръководството на ДХУИ „Св.Врач” благодари за поредния благороден жест от страна на районната администрация.

Вторник, 16 Декември 2014 09:40

Коледен пазар

Кметът на район „Северен” инж.Ральо Ралев и екипът му организират и Ви канят на благотворителен Коледен базар. Базарът ще бъде открит в утре 17.12.2014 от 10.30 часа в залата на районната администрация, находяща се на бул.”Цар Борис ІІІ Обединител” №22А.

На коледния базар ще бъдат представени  различни артикули, необходими за веселото посрещане на предстоящите празници.

Те са изработени от хората с умствена изостаналост, живеещи в ДХУИ „Св.Врач” гр.Пловдив под ръководството на г-жа Елена Шопова – директор на дома.

За настроението на посетителите ще се погрижат малките възпитаници от ЦДГ „Захарно петле”.

Заповядайте!

<< Начало < Предишна 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Следваща > Край >>
Страница 212 от 260

DELOVODNA-SPRAVKA3

m chove-na-stol-320-180-0f44bfc11c31

etajna sobstvenost2

Asymmetrical symbol of Chaos.ant5

banner-monitoring

covid-19-logo22

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!