Неделя, 26 Ноември 2023 15:36

Актуална информация

‼️ Актуална информация за обстановката в район "Северен" към 13:30ч:

 Дейностите по зимното почистване протичат с нормален ход - главните улици са чисти, асфалтът е обработен. 

 Повече от 100 сигнала са получени и се обработват по приоритет.

 Моля за нужното търпение и се извиняваме за причиненото неудобство, но екипите работят от малките часове, а сигналите са много!

 Най-искрени благодарности на снегопочистващите екипи, аварийните екипи, пожарната и гражданска защита, служителите на Общината и всички граждани, които са навън и работят за това ние да преминем спокойно през зимната метеорологична обстановка!

Неделя, 26 Ноември 2023 10:45

ВАЖНО

❗❗❗ВАЖНО❗❗❗

Поради опасност от падащи клони след снощния снеговалеж и натрупания мокър сняг по тях, както и предвид очакваният силен вятър в по-късните часове, ви призоваваме да бъдете изключително бдителни! 

С повишено внимание избягвайте парковете, детските площадки и пространствата около големите дървета.

 

Аварийни екипи на "Градини и паркове" работят интензивно из района! Молим всички граждани да бъдат внимателни! Обстановката ще бъде нормализирана в най-скоро време!

Телефон за сигнали: 032 901 179 или 032 954 165

Имейл за сигнали: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Ден на християнското семейство в ДГ “Бреза”

 

С песни, танци и много искрени детски усмивки бе отбелязан 21-и ноември - Денят на християнското семейство в детска градина “Бреза” в Пловдив. По покана на директорката Нели Димитрова специален гост на празника бе кметът на район “Северен” г-жа Венцислава Любенова. Тя благодари за топлото посрещане, а и за доброто представяне на децата. Любенова поднесе на ръководителя му красив цветен букет. 

Районният кмет зарадва малчуганите с най-любимото им - детски книжки и цветни моливи.

“Няма по-хубава и истинска от детската прегръдка. Още веднъж искам да гарантирам, че здравето, щастието и доброто образование на децата в района ни са сред най-главните ми приоритети”, коментира след края на тържеството г-жа Любенова.

Припомняме, че през тази седмица тя провежда лични срещи на място във всяка една от градините в “Северен”, за да се запознае от първо лице с всички нужди и проблеми.

Днес празнуваме деня на християнското семейство. Началото му се за неговото честване идва през 1929г.когато с решение на Светия Синод, празника Въведение Богородично е обявен и за Ден на християнското семейство и православната младеж. 

 

 

  Семейството е извор на нов човешки живот и най-доброто училище, което дава знания за християнските добродетели, традиции и ценности.

Пожелавам всеки един от вас да съхранява и да предава посланията, които са важни за нас, за да бъдат децата ни добри, справедливи и уважаващи ближния!

<< Начало < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Край >>
Страница 15 от 357
DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!