Кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев кани всички миряни на 07.01.2020 г. (вторник) от 10:30 часа в двора на църквата „Свети Иван Рилски”, където ще бъде раздаден курбан за здраве и благополучие по случай празника на Свети Йоан Кръстител (Ивановден). Освещаването на обредната храна ще се извърши след празничната литургия в храма.
Услугата „Диетично и диабетично хранене“ в район „Северен“ бе подновена от вчера, като ползвателите са 300 човека. За удобство гражданите ще бъдат обслужвани в 3 квартала в района: „Гагарин“, „Кършияка“ и „Захарна фабрика“. „Добрата новина е , че с решение на Общински съвет-Пловдив сумата, която се доплаща от общинския бюджет, е увеличена от тази година“, съобщи кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев, който бе гост на социалната трапезария в ОУ „Димитър Димов“. „Храната е разнообразна, питателна, благодарим за грижите и помощта към нас, възрастните хора в нужда“, сподели дама, ползваща социалната услуга. Приготвените ястия са съобразени със здравословното състояние на бенефициентите и предписаната им диета от личния лекар. Седмичните менюта, които са сезонни, са съгласувани с диетолог. Храната ще се получава в следните училища: СУ „Хр. Г. Данов“, СУ „П. Кр. Яворов“ и ОУ „Димитър Димов“. Услугата е целогодишна и нуждаещите се граждани могат да я ползват всеки работен ден.
Понеделник, 23 Декември 2019 07:12

Запълват дупки в район „Северен”

Запълването на компрометирани пътни участъци на територията на район „Северен” тече с пълна сила, съобщи кметът на района Стоян Алексиев. Акцията стартира на 10 декември, като до момента са обработени следните улици и булеварди с асфалтобетонова настилка: ул. „Рогошко шосе“ , ул. „Оборище“, ул. „Петър Шилев“ , ул. „Факел“ , ул. „Поп Манол“ , ул. „Стара планина“ , ул. “Генерал Кутузов“ , ул. „Панагюрище“ , ул. „Бързия“ , ул.. „Бистрица“ , бул. „Марица”- Северен, на паркинга зад кметството на бул.“Цар Борис III Обединител“ пред денонощния магазин и по отсечката, свързваща ул. „Брезовска” и ул. „Васил Левски”. Предстои запълване на дупки и на други места в района. Гражданите на район „Северен” могат да сигнализират за компрометирана пътна настилка на телефон 032/ 901 168.
Четвъртък, 19 Декември 2019 08:41

Подновяват социална услуга в „Северен“

От 02.01.2020 г. в район „Северен“ услугата „Диетично и диабетично хранене“ ще ползват 300 човека. За удобство гражданите ще бъдат обслужвани в 3 квартала в района: „Гагарин“, „Кършияка“ и „Захарна фабрика“, съобщи кметът на района Стоян Алексиев. Храната ще се получава в следните училища: СУ „Хр. Г. Данов“, СУ „П. Кр. Яворов“ и ОУ „Димитър Димов“. Услугата е целогодишна и нуждаещите се граждани ще я ползват всеки работен ден.
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Страница 8 от 248

 ИЗВЪНРЕДНА

     НОВИНА!

 

Гореща линия за коронавирус

COVID-19 за Пловдив:

0700 147 44

 

Координационен център за

социални услуги:

0878 371 710

0878 371 449

 

Електронно обслужване с  национална   система   за    електронно    връчване.

 banner-monitoring

 anketa

Спри домашното насилие!

 

 

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!