Започва аварийното изкърпване на дупки в район „ Северен”, съобщи кметът на района инж. Ральо Ралев. От днес стартира запушването на дупките по улиците „ Петър Шилев” и ул. „ Оборище”, които са в най- лошо състояние. Средствата за изпълнението са от събраните приходи от таксите за гаражи. Жителите на ул. „ Петър Шилев” при срещата си с кмета поискаха спешно да започне ремонтът на улицата, тъй като през нея минават много автомобили, с оглед избягване на произшествия. На тази улица се намира и едната от детските градинки в района. „Строително-ремонтните работи по тези две улици ще продължат до края на седмицата, а от другата седмица стартираме ремонтите и по другите вътрешно-квартални улици, които са с компреметирани участъци. Времето е подходящо и се надявам в най-скоро време да се справим с проблема с дупките в район „ Северен””, каза още инж. Ралев.
Приключи срещата на кмета на район „ Северен” инж. Ральо Ралев с представители на Гражданското сдружения за обществен ред и сигурност. Най-развълнуван от всички беше дългогодишният председател на сдружението г-н Цвятко Узунов, който в днешния ден отпразнува и своя 90- годишен юбилей. Присъстващите зададоха въпроси към представителите на Трето Районно управление на полицията относно поставените вече охранителни камери и тяхната роля. Бе отбелязано, че престъпността е намаляла драстично в района, а вече има разкрити и няколко кражби по записи от камерите. Управителите на ОП „ Паркове и градини” и ОП „ Чистота” отговориха също на въпросите на присъстващите. В заключение, кметът на района инж. Ралев благодари на членовете на сдружението, като подчерта, че силната гражданска позиция е коректив на управлението на район „ Северен”.
Вторник, 05 Март 2013 14:01

Ред и сигурност

Днес в 15,30 часа кметът на район „ Северен” инж. Ральо Ралев ще се срещне с членовете на Гражданско сдружение за обществен ред и сигурност. На срещата са поканени да присъстват районните инспектори от Трето Районно управление на полицията, директора на ОП „ Паркове и градини” и директора на ОП „ Чистота”. Предстои да бъдат обсъдени въпроси свързани с опазването на обществения ред, както и идеи за развитието на района. Очаква се на срещата да присъстват и много жители на „ Северен”. „ Дългогодишният председател на сдружението Цвятко Узунов днес празнува своя 90-годишен юбилей. Днешната среща е и почит и уважение към него, тъй като той е човек, който има винаги ясна гражданска позиция и идеи за управлението на района”, каза инж. Ралев. Кметът на район „ Северен”, разбира се, е подготвил и специален подарък за юбиляра.

Деца закичиха с мартенички служителите на район „Северен“ Деца от целодневна детска градина „Захарно петле“ поздравиха служителите на район „Северен“ за празника на Баба Марта. На минитържеството малчуганите изпяха песнички, свързани с Баба Марта, и вързаха на всички служители мартенички. Радостта им беше неописуема, когато на празника влезе Баба Марта с кошница, пълна с мартеници. Кметът Ральо Ралев също ги дари със символа на здравето и ги почерпи с лакомства. Той им пожела да бъдат много здрави, румени и засмени през цялата година. А те пък от своя страна поискаха да си направят снимки с кмета.

<< Начало < Предишна 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 Следваща > Край >>
Страница 251 от 261

DELOVODNA-SPRAVKA3

m chove-na-stol-320-180-0f44bfc11c31

etajna sobstvenost2

Asymmetrical symbol of Chaos.ant5

banner-monitoring

covid-19-logo22

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!